MASINO LASER

17 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Tu'ia Ituaiga o Fiber Laser tipi!

tipiina leisao le faʻamalamalamaina o se uila leisa i luga o mea e tipiina, ina ia faʻamafanafanaina le mea, faʻafefeteina ma faʻafefe, ma faʻafefeteina le liusuavai i le kasa maualuga maualuga e fai ai se pu, ona alu ai lea o le uila i luga o mea, ma o le pu e fai pea se ma'a.

Mo tekinolosi tipi vevela lautele, sei vagana ai ni nai mataupu, e mafai ona amata mai le pito o le ipu, o le tele oi latou e manaʻomia le tuʻiina o se pu laʻititi i le ipu, ona amata lea ona tipi mai le pu laʻititi.

信图片_20220108142516

O le mataupu faavae otui leisao le: pe a irradiated se malosi leisa beam i luga o le mata o le ipu uʻamea, e faaopoopo atu i se vaega o loo atagia, o le malosi mitiia e le uamea liusuavai le uamea e fausia ai se vaitaele uʻamea.Ole fua ole absorption o le uʻamea uʻamea e faʻatatau i luga ole uʻamea e faʻateleina, o lona uiga, sili atu le malosi e mafai ona faʻafefe e faʻavave ai le liusua o le uamea.I le taimi nei, o le pulea lelei o le malosi ma le mamafa o le ea e mafai ona aveese ai le uʻamea uʻamea i totonu o le vaitaʻele uʻamea, ma faʻaauau pea ona faʻalolotoina le vaitaele uʻamea seia oʻo ina ulu le uamea.

I faʻatinoga faʻatinoga, e masani ona vaevaeina Pierce i ni auala se lua: faʻapipiʻi pusi ma le tuʻiina o le pa.

信图片_20220108143402

 

1. O le mataupu faavae o le tuiina o le pulupulu o le faʻaaogaina lea o le laser pulsed ma le maualuga maualuga o le mana ma le taamilosaga o tiute maualalo e faʻafefe ai le ipu e tipiina, ina ia faʻafefeteina pe faʻafefeteina se vaega itiiti o mea, ma faʻateʻa atu i le pu i le pu. i lalo o le gaioiga tuʻufaʻatasia o le sasa faifaipea ma le kasa fesoasoani, ma faʻaauau.Galulue faasolosolo seia oo i totonu le laupepa.

O le taimi o le laser irradiation e le tumau, ma o le averesi o le malosi o loʻo faʻaaogaina e laʻititi laʻititi, o le mea lea o le vevela e faʻaaogaina e mea uma e faʻaaogaina e laʻititi lava.O lo'o fa'aitiitia le vevela o totoe o lo'o fa'ata'amilo i le fa'alava ma fa'aitiitia le toega o lo'o totoe i le nofoaga tu'ia.O pu na tuia i lenei auala e masani foi ma laiti i le lapopoa, ma e leai se aafiaga i le tipiina muamua.

2. O le mataupu faavae o le tuia o le sasaina: faʻamalamalamaina le mea faʻapipiʻi ma se faʻaauau pea o le galu leisa o se malosi malosi, ina ia faʻafefeina ai le tele o le malosi ma faʻafefeteina e fausia ai se lua, ona aveese lea o mea liusuavai e le kesi fesoasoani. e fausia ai se pu e ausia vave ai le tuiina. Ona o le faʻaauau pea o le faʻavevelaina o le laser, o le pu o le pu o le faʻalavelave faʻafefe e tele, ma o le paʻu e ogaoga, e le talafeagai mo le tipiina ma manaʻoga maualuga.


Taimi meli: Ian-08-2022