MASINO LASER

17 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O lo'o fa'aolaola le masini fa'ailoga leisa UV

I le vaega maketi o talosaga tekinolosi leisa, faagasologa o meafaitino ma tala lithography mo le sili atu i le 40%, tulaga muamua, o lona uiga o le atinae o leisa faailoga talosaga ua faasolosolo malie lava ona avea ma autu autu o le atinae o le tekinolosi leisa.

Mai le 2015 i le 2019, o le gaosiga i totonu o le atunuʻu o le nanosecond ultraviolet lasers na siʻitia mai le 2,035 iunite i le 17,465 iunite, o se faʻatupulaia o le 758.23%.A maeʻa le 2019, aemaise lava i le feagai ai ma faʻailoga autu o le faʻamaʻi, o le faʻaaogaina oUV laser makaina masiniua ulufale i pisinisi tetele e pei o le tai.

信图片_20220525111310

 

I le tasi itu, ua aʻafia i le faʻamaʻi o le lalolagi, o le manaʻoga mo vailaʻau faʻapitoa ma sapalai faʻafomaʻi ua siʻitia, faʻaosofia atili le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia;

Mai le va'aiga o ituaiga meafaitino, fa'apipi'i vaila'au e masani ona aofia ai pepa, tioata, pa'u, u'amea ma palasitika ma isi mea.leisa UVe malosi ma lautele le fa'aoga i nei mea.

MESIN MAKANI LASER

Mo le leisa ultraviolet lava ia, faatasi ai ma lona vaega itiiti vevela-aafiaga, "togafitiga malulu" tekinolosi, leai se asu ma isi uiga, e fetaui lelei foi ma manaoga mama atoatoa le gaosiga o le tele o alamanuia gaosi oloa gaosi oloa.

I le isi itu, i lalo o le tulaga lautele o faiga faʻavae a le atunuʻu i tausaga talu ai nei, o taʻavale malosi fou ma a latou pisinisi faʻapitoa o loʻo tu i luga;

Tesla's "tatala pateni, tekinolosi tatala puna" ua mafua ai foi le tele o kamupani taavale i totonu o le atunuu e uia le tele o auala i luga o le auala o le atinaʻeina o taavale malosi fou, ma le tele o faʻataʻitaʻiga eletise eletise ma penisini-eletise ua tupu aʻe.

1653448662(1)

I le pisinisi fou o taavale malosi, o le atinaʻeina ma le gaosiga o maʻa ma meataalo pulea autu e sili ona taua.

"Loto" ma le "fai'ai" e le gata e manaʻomia se faasologa o vaevaega lavelave faʻailoga, ae e le tatau ona mafua ai se faʻaleagaina tele ia i latou lava.E le gata i lea, o tupe meataalo e pei o tupe meataalo o loʻo i ai se avanoa faʻamaonia laʻititi ma le maualuga o le faigata, lea e faʻaulu ai le laser ultraviolet i puna fou o le malosi.Va'aiga a le gaosiga.

I lalo o le faʻaogaina o le nanosecond poʻo le picosecond UV leisa, o le faʻamaualuga pito taulaʻi pito i luga o le 22 microns lelei, lea e mafai ona puipuia lelei le faʻamaoni o mea mataʻutia i totonu o le dot matrix ma le faʻatumuina o makaina o meataalo.

1653448757(1)

E oʻo lava i faʻaoga leisa papaʻu i luga o maʻa, mea faʻaeletoroni e puipuia ai ata tifaga, ma afifi fafo,UV laser makaina masinie mafai ona mautinoa le maualuga o le eseesega ma le anti-abrasion aafiaga.

信图片_20220525112003

 


Taimi meli: Me-25-2022